2010. október 13., szerda

Most a legnehezebb!

Most a legnehezebb a fogyókúra. Sajnos nem hetente megy le egy kiló, hanem örülök ha havonta. Egyfolytában visszafelé (felfelé) akarnak a dekák nyomulni. Ráadásul a mérlegem is vacakol, ahányszor rálépek mindig mást mutat :(
A kaját meg nagyon kívánom :( tornázni meg nincs időm, vagyis eddig nem volt. Most már ha bele döglök is tornáznom kell, mert másként nem fog menni!!!
Újból szigorúan odafigyelek a kalória és szénhidrát bevitelre és minden nap tornázok minimum 20-30 percet. Ennyinek bele kell férnie a napomba. Ha nem "akar" beleférni, akkor az már a lustaság miatt van!
Kaja szempontjából pl krumplipüré helyett brokkoli és karfiolpüré jöhet, süti helyett pl túrórudi vagy tejszelet (érdekes módon ezeknek se nagy a kalória és szénhidrát tartalma)
Fehér kenyér hanyagolva, helyette abonett vagy tk v. rozskenyér. Péksüti kizárva!!! Virsli, felvágott jöhet, saláta joghurtos öntettel szintén. Sok alma, rágcsálni almaszirom.

Nem "ki kell tartani", hanem ki fogok tartani!!! Megcsinálom, mert nem akarok dagadt disznó maradni!!!

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Kitartás! Ez a fogyókúra legnehezebb része, amikor stagnál a súly, pedig az ember nem eszik többet. Ez nálam hónapokig tartott, és már nagyon mérges voltam miatta. De aztán elmúlt, és újra szép egyenletesen csökkent a súly. Egyébként ebben az időszakban stabilizálódik az addig leadott súly, ezért hasznos is ez a helyben toporgós időszak.
    (Én 20 kilót fogytam, és azóta is tartom a súlyom. 10 lement hamar, 2-3 hónap alatt, aztán csak állt a fogyás, és már nagyon el voltam keseredve, ez kb. 3 hónapig, aztán a második 10 félév alatt fogyott el.) Nem egyszerű, de megéri!

    VálaszTörlés