2010. augusztus 11., szerda

Torna II.

Tegnap egy kicsit el voltam kenődve, hogy nem sikerül továbbra se betartani a 120g ch-t. Ráadásul estére dinnyét ettem, és jóóóóóóó nagy lett tőle a hasam (legalább is én így éreztem) . A párom viszont megjegyezte, hogy már szemmel láthatóan kisebb a hasam. Ekkor megtapogattam, és a legnagyobb örömömre már nem egy puha, löttyedt hájtömeget éreztem, hanem éreztem a hájam alatt a rég elfeledett hasizmomat! :) És tényleg kisebb a háj rajta és feszesebb a bőröm :)))))
Ez nagy öröm, és újabb erőt ad, hogy folytatni tudjam azt, amit elkezdtem!

Viszont a szénhidráton egy kicsit emelek. Nem jó ez így, hogy minden nap lelkiismeret furdalásom van, hogy nem sikerül a 120g ch-t betartani. Emiatt bánatos leszek és elcsüggedt, és ennek az az eredménye, hogy vigasztalásként édességet eszek. Inkább megemelem a szénhidrát limitemet 150g-ra. És örülni fogok mindig, ha alatta tudtam maradni.
Korábban kiszámoltam, hogy 1995kcal-t és 270g ch-t kellene bevinnem a szervezetembe, hogy fogyni tudjak. Én 1200kcalt és kb 130-140g ch viszek be.
A szénhidrát mennyiségét nyugodt szívvel emelem meg 150g-ra, mert ez még bőven belefér a megengedett 270g-ba :)

2 megjegyzés:

  1. Azért az a 270 ch az rengeteg. Nem tudom ki hogy van de én próbáltam a ketogén diétát 30g/ nap ch alatti diéta szinte csak fehérje és zöld leveles zöldség tiszta idióta lettem tőle idegeim felmondták a szolgálatot mindenre ugrottam tanulni nem tudtam... rémes!!!!!! Viszont valahol 160-180ch felett megállt a fogyás nálam hiába a tartott kalória, mondjuk erre lhet a megyarázat hogy ugye 1g szh 4 g vizet köt meg a szervezetben... mindenesetre nekem a 270 sok lenne .Érdeklődve várom nálad hogy alakul:) sok sikert!!!!!!!!
    Szuper kis blog, és mint látod rendszeres olvasód vagyok. Sok jó link van itt , főzéshez diétához.SZÉP MUNKA.

    VálaszTörlés
  2. A 270ch-t én is soknak találom.
    A 150g-os határ úgy néz ki hogy bejött, mert 130g ch-tól nem eszek egy nap többet :) így a "kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt" :)
    És köszi a blogra vonatkozó dicséretet :)

    VálaszTörlés