2010. július 18., vasárnap

Torna

Rá kellett ma jönnöm, hogy nekem /MÉG/ nem való Rubint Réka tornája. Egyszerűen képtelen vagyok lépést tartani vele, nem beszélve a combomban lévő izomláztól. Leülni is alig tudok, mert úgy fáj. Most, hogy egy kicsit rátornáztam már jobb :) Holnap, bármennyire nem akartam, de megpróbálom a Duci tréninget. Úgy gondoltam, hogy nekem az nem kell, mert én nem vagyok duci.
Hmmmm, lehet hogy ezt csak én hiszem!

Ma kaja ügyben nem voltam olyan ügyes, kb 1350kcal és 62ch csúszott be. És éhes vagyok :(
Az volt a gond, hogy készítettem tojássalátát, és csak utólag néztem meg, hogy mennyi a kalóriatartalma. Jó sokkkk! Hirtelen jól laktam tőle, de meg is éheztem. Az időjárás miatt fájt a fejem, és egy kicsit feszült is voltam. Nagyon kívántam a palacsintát. Készítettem magamnak 4db-ot. Ha lesz TK lisztem, akkor nyugodtabb lelkiismerettel fogok néha csinálni :)

2 megjegyzés:

  1. Szia:) ha szabad egy megjegyzést engedj meg.Gratula, igazán szépen haladsz :)))))) szóval a szh val ne spórolj ennyire mert kell a testnek 80-120 g szh / napmég minidg tökéletes. Tény mert kipróbáltam hogy az szh szegény étrend sok sok fehérjével ( ez 40-60g / nap )jól telit és éhes sem vagy tőle. Sőt még mozogni is lehet tőle.
    Mogzás:) Lesie Sansonét ajánolom kipróbálásra, hidd el egy 40 perces edzés tőle átmozgat és kalória égetésben is vetekiszik a Rékával. Pulzusméraő órával csináltam és a zsirégető zónaában voltam a 8. percben és végig ott is maradtam.
    http://barbara-dvd.blogspot.com/2009/04/leslie-sansone-walk-diet.html innen tudsz letölteni. Ha gondolod előbb keress rá a you tubon:))))
    Sok sikert:)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Köszi a tanácsot, megfogadom :)
    Lesie Sanson is nagyon pörög :) Letöltöm, leszek én még gyorsabb, mint amilyen most vagyok! :)

    VálaszTörlés